Redan söndag 😠

Alltså nu tycker jag är det går lite väl fort.. Söndag och helgen är typ snart över.
Imorgon börjar min praktik och ja jag är lite nervös faktiskt. Tillhör den skaran som typ är nervös för allt 😂 
Dock vet jag att det kommer och gå bra 😌 
Ska ju vara på Björkhaga och det var det stället jag ville och bra handledare fick jag. Mer än nöjd 👌👍
Så veckan som kommer blir det alltså praktik och en jädra massa plugg. Här bestämt mig att mina uppgifter ska in då så jag kan börja plugga till proven. Är just nu i en svacka där allt gå trögt 😔 Giv mig styrka 😏.

Idag kommer iallfall mamma och papa hit och hälsar på. Och igår var vi på Kringlan med Zandra och Johan. Supermysigt ❤ 
Tänk att den bruttan alltid kan göra mig glad 😘 

Nä nu måste håg leta reda på kläder och sen springa ut och hänga upp tvätten. 

Hej Svejs 😝

🌞 🌞 🌞

Jösses vad dagarna går fort. 
Idag var vi uppe i tid. Halv åtta tyckte Dräng att det var dags att gå upp. Matte lydde han så klart 😂 På med kläder och ut på promenad. 
In och fixa kaffe och frukost sen slängde jag mig i skolböckerna. Skickade in 3 uppgifter. Krånglade så klart så var tvungen att skriva och fråga om de kommit in. 
Hoppas jag får svar imorgon.
Tänkte göra klart en inlämning imorgon men sen tänker jag banne mig ta helgen 😁
Tänkte ge oss på att grilla imorgon. Premiär för det. Ska fixa köttet snart så de får ligga i marinad över natten 👍 Mums vad gott de kommer bli..

Tog värsta närbilden på Dräng idag. Söt är han minsann 😍 😘
Tänk att för 1 månad sedan visste vi inte om du skulle få komma hem till oss ❤ Tack o lov för Strömsholm 🙏
Dräng äter nu förresten 2 tabletter kortison om dagen. Vi har nu lagt om medicineringen så han får dem nu på morgon istället för kvällen. Vi fick ju springa med han hela natten men nu sussar han gott 🐕 👍.
Lite tråkigt är att vi missar MH med han kullsyskon. Hade varit så kul att träffa alla, men jag hoppas vi ses på Gotland i sommar 😁 😜


Onsdag 👍

Oj vilken dag.. Fullt upp hela dagen. Upp vid 08:00 tog en liten promenad med Dräng. Hem och utfodra hunden och mig själv 😁 
Kolla av mejl på datorn och kika på Miroi om jag fått nån feedback på min uppgift som jag lämnade in. Och det hade jag , dock hade jag skickat den fel så gör om och gör rätt 👍

Klockan 3 travade jag iväg och träffade tjejen jag är kontaktperson åt. Var hos henne en stund sen gick vi och åt pizza. Passade även på att köpa lite blommor.
Kom hem vid sex och då pyssel i trädgården och fixade på altanen.

Dräng han softade i solstolen 😁 😍 🐕

Misstänker att även morgondagen blir lika uppbokad. Förmiddagen kommer jag spendera med plugg. Ska försöka skicka in mer uppgifter.
Sen en skogspromenad med Daniel och Dräng. Och avslutar dagen med träning på Friskis med fina Zandra ❤ 😘
Sen välkomnar jag helgen 😌

Börjar på praktik på måndag och är så glad att jag fick vara där jag ville. Skulle egentligen ha varit 4 veckor men blev bara 2 och då tog jag första två veckorna eftersom vi blev uppdelade i 2 grupper (svårt att förklara ) Men det kändes bäst för då kan jag plugga resterande 2 veckor innan det är dags för prov i Medicin och Vård & Omsorg 2.

Nej nu ska jag fixa lite innan Greys Anatomy börjar 👍