Dräng =)

 

Mattes lilla bushund =) Full av energi men en riktig morgontrött hund.. Sover till elva och skulle nog gärna sova längre.. Lilla skiten!!

Fredag :)

Ledig idag och jag tog en promenad med Dräng upp till mina föräldrar. Daniel är till Karlskoga och hämtar vår bil som har varit på service. Tänkte ta en tur med Dräng i skogen sen så han får springa av sig lite, för herregud vad den hunden har energi.. Dock var han trött imorse.. Vi sov till kvart i elva.. Upp och ut på en promenad, sen in igen och han sov till ett.. Så matte har haft en lugn och skön förmiddag vilket hon så klart gillar..
Igår fick jag förresten ett glatt besked. Jag har kommit in på uska utbildningen.. Sökte förra året men då kom jag inte in men i år var det min tur. Lite nervös är jag, för det var trots allt längesedan man satt i skolbänken.



Dagens bild är tagen från vår promenad idag.
Han är inne i en period nu som de ska skällas på alla bilar som passerar oss. Lite jobbigt men jag hoppas de går över snart.

Midsommar =)

Dräng har nu firat sin första Midsommar =)
Den spenderades vid min mosters sommarstuga vid Norrälgen. Dräng var duktig med vid 22:30 tiden hade han tröttnat och ville åka hem. Han fick nämligen sitta lite i bilen eftersom min kusins hund inte är så förtjust i andra hundar så vi fick turas om att ha dem ute.
Kameran var så klart med och vi lyckades fånga några bra bilder..
 
Norrälgen =)
Dräng gillar inte vatten men nu var han faktiskt i och doppade tassarna.. Jag hoppas ju så klart att jag får en riktig badhund..
 
När jag ska fota Dräng så vill han aldrig vara still men jag får ju till en del coola bilder ändå!!
 
Hanna & Dräng!!