Ångest Deluxe 😝😂

Om precis 1 vecka så har jag förhoppningsvis överlevt tandläkarbesöket och min onda tand är rensad 🤤😝 
Har jag otur så blir det som sist... Fy fan jag är redan rädd och kniper ihop med hela munnen så jag får ännu mer tandvärk. 
Hur är det nu... Andas och slappna av typ 😂
Tröstar mig med att min onda handled börjar kännas okej och att jag på söndag äntligen ska få börja jobba igen efter 1 månads sjukskrivning.
Blir smått tokig på att gå hemma nu 😝😂 

Nä ska knalla ut och hämta posten sen fixa en kycklingsallad 👍👍 


Bilder 👍👍👍

Har äntligen fått igång blogg appen på min telefon och kan nu äntligen lägga ut lite bilder.

Detta kollage är ifrån Nyår som vi spenderade på Borgen i Örebro 👍

Julen spenderades som sagt hemma hos oss och vi fick äran att ha Vidar här i 2 nätter 💖 Älskar när han kommer och bor hos oss 😘

Och i Mars beger vi oss till Gotland. Daniel fyller jämt och han fick en hotellvistelse av mig och såklart blev det Gotland 👍 

Återkommer med fler bilder 😂👍

Januari 2018

Äntligen kommer jag in på blogg igen. Gjorde en uppdatering på appen via min telefon men där kraschar den hela tiden så tog datorn istället men då hade jag fel lösen. Men tillslut så!! Krånglar fortfarande på telefonen så detta blir ett inlägg utn bilder. Får hoppas jag igång appen snart på telen.
 
Insåg som vanligt att det var evigheter sen jag skrev här. Har varit sjukskriven sen den 18 december. MIn handled har varit svullen och har inte haft någon känsel i fingrarna. Varit på akuten ett x antal gånger och tillslut fick jag äntligen tid hos ortopeden. Misstänker karpaltunnel men även att jag har en nerv i kläm. Fått remiss till Örebro nu med en vänte tid på 3 månader. Hurra liksom. Dock börjar jag få igång handen nu tackvare lite gymnastik men har nästan ingen kraft i den. Sjukskrivning 1 vecka till sen måste jag få återgå till jobb. Jag blir verkligen tokig på att gå hemma. Saknar jobbet och det sociala.
 
Annars då!! Jul har det varit bilder kommer så fort min mobilapp går igång. Firade jul här hemma och hos oss och det var så mysigt. I mellandagarna drog vi till Clarion i Örebro och bodde där 2 nätter. Hade ett rum med bastu och Daniel var den enda som bastade. Jag satt därinne i typ 2 minuter innan jag fick panik av värmen.. Åt god mat på Pinchos och Efesos.
Nyår spenderade vi i Örebro fast på Borgen. Så underbart härligt!! Fick checka in tidigare så vi var där redan kl 13 på nyårsafton och det var så härligt att spendera 2 nätter där!!
 
När vi kom hem igen började jag få tandvärk. Sa inget till Daniel för jag tänkte först att jag inbillade mig. Stod ut i 1 vecka innan jag ringde akut. Folktandvården kunde jag fett glömma att få hjälp ifrån. Så jag ringde Mun i Form. Fick tid omedlebart i Nora. Väckte Daniel som hade jobbat natt och vi drog iväg. Nervös som tusan var jag men fick en superbra tandläkare. Gjorde röntgen på en gång och han såg att jag hade en död tand som behöver rotfyllas. Gjorde en tillfällig lagning och fick en massa grejs i tanden. Frågade om jag ville gå i Hällefors istället men svara att jag helst går kvar i Nora. I tisdags var jag in igen och tanken var att jag skulle rensa tanden men efter många sprutor med bedövning och det fortfarande gjorde så ont att jag svimmade och var alldeles kallsvettig och satt och ulkade så valde tandläkaren att avbryta. Fick en tillfällig lagning igen och ny tid den 30 Januari. 
Har nu fått sån ångest över att jag ska gå igen om detta igen och är livrädd för att de ska göra ont igen. Misstänker att detta kommer sluta med narkos. 
Höll på att skämmas ihjäl när jag satt och ulkade hos tandläkaren. HAHA
Ja får väl göra ett försök den 30.. Håll tummarna att jag fixar det!!
 
Nä nu ska jag försöka få igång appen så lite bilder kommer upp!!