Måndag 👍

Och så var det måndag igen. Har haft en alldeles underbar helg 😊 Igår var jag med mamma och pappa till Örebro. Och så hälsade vi på min kusin med familj som bor i Kumla, supertrevligt 👍 Sen åkte vi till Marieberg och mötte upp min syster som kom dit med Vidar som ska vara i Hällefors 1 vecka eftersom han har höstlov. 
Idag har han varit hos oss i stort sett hela dagen. Mysigt ❤
Han har spelat x-box så jag har passat på att plugga lite. För på onsdag börjar skolan igen 👍 Har faktiskt längtat så de ska bli kul 😊
Nehe nu ska jag ta ut Dräng och sen ge han mat 😊

Ser yaa 😘

Jejmics Rusty

1 år har gått sedan fina Rusty fick somna in. Saknar han så mycke. Han var så speciell den hunden. Goa Lutte!!
Men jag är så klart väldigt glad över min goa Dräng som nu förgyller mina dagar!! Men just idag kommer jag tänka lite extra på dej Rusty!!
 
 
 
 

Föralltid i mitt hjärta <3
 
 
 

8 månader

Idag blir kelpie killen min 8 månader. Helt otroligt vad tiden går fort.
Glömmer aldrig då vi satt här hemma och väntade på att han skulle få flytta hem till oss. Tyckte tiden gick så sakta. Men sen kom äntligen dagen när vi åkte till Borås där vi tillbringade 1 natt på hotell innan vi styrde kosan till Bollebygd där lilla Dräng fanns. Kärlek vid första ögonkastet. Så fin kille..
 
 
 
 
Lagom till sin 8 månaders dag så fick Dräng idag leverans ifrån Animal. En stor säck hundmat och 1 leksak och tuggben. Sen skämde vi bort han lite extra då vi var i Karlskoga och handlade mat. Fick då tag i lite mer leksaker åt han. Han är svår han köpa leksaker åt eftersom han tuggar sönder de mesta. Lilla busen!!